دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالای استان کرمان با اشاره به اینکه تاکنون در حوزه لوازم‌التحریر قاچاق کنترل، نظارت و برخورد جدی صورت نگرفته گفت: استفاده از این کالاهای قاچاق نه تنها بر سلامت دانش‌آموزان که بر پیکره اقتصاد داخلی هم صدمات زیادی می‌زند.
کد خبر: ۴۸۱۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶ 20 August 2017
ابراهیم شهریاری در گفت‌وگو با خبرنگار در کرمان، با بیان اینکه میزان لوازم‌التحریر تولیدی کشور کافی نبوده اظهار داشت: حدود 50 درصد لوازم‌التحریر موجود در کشور وارداتی است.

وی با اشاره به اینکه عده‌ای سودجو برای دور زدن قانون، فرار از مالیات و عدم پرداخت ورودی گمرک و برای سود بیشتر اقدام به ورود لوازم‌التحریر به صورت قاچاق می‌کنند گفت: برخی از این وسایل نیز به دلیل غیربهداشتی بودن امکان ورود از مبادی قانونی را نداشته و به صورت غیرقانونی وارد بازار می‌شوند.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی و هماهنگی نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان با ابراز تاسف از اینکه که کسی به معضل قاچاق لوازم‌التحریر به طور جدی نگاه نمی‌کند تصریح کرد: لوازم‌التحریر قاچاق به راحتی در مغازه‌ها خرید و فروش می‌شود و قاچاقچیان از این فرصت برای سودجویی هر چه بیشتر استفاده می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از خانواده‌ها اطلاعی از آسیب‌های ناشی از استفاده از لوازم‌التحریر بی‌کیفیت و نامناسب ندارند خاطرنشان کرد: متاسفانه ترویج فرهنگ غرب‌گرایی و استفاده از کالاهای خارجی در بین بعضی خانواده‌ها باعث شده که از مضرات استفاده از کالاهای بی‌کیفیت خارجی غافل بمانند.

شهریاری با بیان اینکه استفاده از برخی از این کالاها برای سلامت چشم، ریه و پوست مضر است اظهارداشت: با توجه به نزدیک بودن فصل بازگشایی مدارس سازمان صنعت و معدن استان استان کرمان ملزم به راه‌اندازی گشت ویژه در سطح استان برای کنترل بازار لوازم‌التحریر شده است.

وی با اشاره به اینکه در این راستا پلیس آگاهی استان کرمان هم در مبادی ورودی استان برای جلوگیری از ورود لوازم‌التحریر قاچاق کنترل ویژه‌ای دارد گفت: خرید و فروش و استفاده از این کالاهای قاچاق بی‌کیفیت نه تنها بر سلامت قشر دانش‌آموز که آینده‌سازان این سرزمین هستند اثرات نا‌مطلوبی دارد که بر پیکره اقتصاد داخلی و تولیدکنندگان هم صدمات جبران ناپذیری می‌زند.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی و هماهنگی نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان با اشاره به اینکه متاسفانه تاکنون در حوزه لوازم‌التحریر قاچاق کنترل، نظارت و برخورد جدی صورت نگرفته گفت: صنف لوازم‌التحریر باید در این زمینه پاسخگو بوده و نظارت و سرکشی خود را از فروشگاه‌های ارائه دهنده لوازم‌التحریر بیشتر کند.

وی با تاکید بر اینکه در زمینه مبارزه با قاچاق کالا در سال‌های گذشته کارهای بسیاری انجام شده گفت: دستگاه‌های مربوطه باید در زمینه لوازم‌التحریر به صورت ویژه و اختصاصی اقدام کنند.

شهریاری با بیان اینکه با فروشندگان لوازم‌التحریر قاچاق به صورت جدی برخورد می‌شود تصریح کرد: متخلفین در مرحله اول جریمه نقدی شده و در صورت تکرار مغازه آنها پلمب می‌شود.
منبع: تسنیم
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار