برنامه پیاده‌روی جاماندگان اربعین در کرمان اعلام شد/ از رادیو کرمان تا حرم امامزاده جوپار

گروه استان‌ها - مراسم معنوی پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در کرمان صبح سه‌شنبه ۱۳ مردادماه از ایستگاه رادیویی کرمان و با همراهی هیئات مذهبی و دستگاه‌های خدمت‌رسان، به سمت حرم مطهر امامزاده جوپار برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۲۲۷۴۴۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۹ 02 August 2026

برگزاری پیاده‌روی جاماندگان اربعین در کرمان/ از رادیو کرمان تا حرم امامزاده جوپار

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمان، «حجت‌الاسلام‌والمسلمین بهنام بنی‌اسدی» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان کرمان، امروز در جمع خبرنگاران از برگزاری مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی خبر داد و گفت: این حرکت عظیم مردمی، همزمان با اربعین حسینی در روز سه‌شنبه ۱۳ مردادماه، از ساعات اولیه صبح و پس از اقامه نماز صبح آغاز شده و تا ساعت ۱۷ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: مسیر این پیاده‌رویِ معنوی از «ایستگاه رادیویی کرمان» به سمت «حرم مطهر امامزاده جوپار» تعیین شده تا زائران، این مسیر را با پای پیاده طی کنند.

بنی‌اسدی با اشاره به نقش مجموعه‌های مردمی در این مراسم اظهار کرد: آنچه به این مراسم شکوه می‌بخشد، هم‌افزایی و همراهی مثال‌زدنی مجموعه‌های مردمی، به‌ویژه هیئات مذهبی با دستگاه‌های متولی است. این حرکت خودجوش، حاصل تعامل سازنده میان نیروهای امنیتی و انتظامی برای حفظ امنیت زائران و دستگاه‌های خدمت‌رسان است که دست‌به‌دست هم داده‌اند تا شرایطی مطلوب و آرام برای حضور پرشور مردم فراهم شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کرمان این مراسم را تجلی‌گاه قلب‌های مشتاقی دانست که اگرچه از حضور در سرزمین کربلا بازمانده‌اند، اما با پیمودن این مسیر، ارادت قلبی خود را به ساحت مقدس اباعبدالله الحسین(ع) ابراز می‌دارند.

وی در ادامه از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در طول مسیر سخن گفت و افزود: با مشارکت موکب‌های مردمی و مجموعه‌های فرهنگی، برنامه‌هایی همچون پذیرایی و اسکان موقت در مواکب حسینی، برپایی ایستگاه‌های معرفتی و پاسخگویی به سوالات شرعی و غرفه‌های ویژه کودک و نوجوان با هدف تبیین فرهنگ عاشورایی در نظر گرفته شده است.

بنی‌اسدی با تأکید بر ضرورت همکاری زائران تصریح کرد: با توجه به حضور گسترده اقشار مختلف، رعایت نظم و همکاری با عوامل انتظامی و تیم‌های مدیریت ترافیک برای حفظ امنیت و روانی مسیر ضروری است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان کرمان در پایان از زائران خواست با اهتمام به نظافت مسیر، الگوی واقعی فرهنگ حسینی باشند و افزود: این پیاده‌روی فرصتی بی‌نظیر برای انتقال ارزش‌های دینی به فرزندان است؛ بنابراین توصیه می‌شود خانواده‌ها با حضور نوجوانان و جوانان در این مراسم، شکوه وحدت حسینی را به تصویر بکشند.

انتهای پیام/
آخرین اخبار