کد خبر: ۱۰۱۷۰۸۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۱ 19 December 2021

به گزارش ایرنا دکتر علی ولی منش روز یکشنبه در نشست هماهنگی اجرای طرح صدور نسخه الکترونیک در سرسرای اداری مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان افزود:طرح صدور نسخه الکترونیک از اول دی ۱۴۰۰ باید به گونه‌ای در خوزستان اجرایی شود تا بیشترین رضایت عمومی را به دنبال داشته باشد.
وی با بیان اینکه نسخه الکترونیک به‌عنوان شناسنامه و سوابق بیمار می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌ها و سوء استفاده‌ احتمالی جلوگیری کند گفت: این طرح ملی برای جامعه هدف و بخش بهداشت و درمان راهگشا بوده و مزایای بسیار زیادی برآن مترتب است.
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان افزود: در روند اجرایی این طرح نباید در ارایه خدمات پزشکی و بهداشتی به مردم، اختلال و معطلی ایجاد شود.
اول دی محاسبه و پرداخت هزینه نسخه پزشکان، دارو و پاراکلینیک به صورت الکترونیک الزامی است و به نسخه‌های کاغذی ترتیب اثر داده نمی‌شود.

ولی منش با اشاره به اینکه صدور نسخه الکترونیک در ۲ سال گذشته در مراکز و بیمارستان‌های ملکی تامین اجتماعی خوزستان اجرایی شده است ادامه داد: زیرساخت‌های اجرایی این طرح به نقطه قابل قبولی رسیده ولی همراهی جامعه پزشکان استان برای اجرای موفق و موثر این طرح ضروری است.
در این نشست که رییسان دانشگاه‌های علوم پزشکی خوزستان و مدیران بیمه‌ها در آن حضور داشتند، مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان مزایا و محاسن طرح نسخ الکترونیک را بیان کرد و افزود:مزایای این طرح هم برای پزشکان ، هم برای بیماران و هم برای سازمان‌های بیمه گراست.
در این نشست پیشنهادها و نقطه نظرات مدیران بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی و خصوصی خوزستان برای اجرای بهتر این طرح مطرح شد.
درطرح صدور نسخه الکترونیک، بیمه شدگان برای دریافت خدمات درمانی و بهداشتی تنها شماره ملی را ارایه خواهند کرد و سامانه به صورت خودکار استحقاق یا استحقاق نداشتن برای خدمات درمانی را اعلام می‌کند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار