مازندران به استان کشاورزی، مشهور است زیرا در این استان، محصولات مختلف در طول سال نظیر گل نرگس، تولید و روانه بازار می شود که رتبه سوم را در کشور به خود اختصاص داده و فرصتی جهت اشتغالزایی جوانان تحصیلکرده دانشگاهی مازندران، است.
کد خبر: ۵۴۷۲۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶ 03 January 2018

به گزارش تابناک : ایران با وجود آب و هوای مختلف در زمان های متنوع در سال، کشت های مختلفی در آن صورت می گیرد و باور به اینکه این کشور می تواند در تولید انواع محصولات، خودکفا باشد زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، می شود.

 

مازندران به استان کشاورزی، مشهور است هر چند که این استان در این امر با فراز و نشیب های مختلف در طول سال، روبرو می شود.

زمانی، حاصل دست کشاورزان با باران و برف، سرانجامی جز نابودی، ندارد و زمانی وفور محصول، موجب می شود که خریداری برای فروشندگان مازنی، یافت نشود و این مهم، بی شک نیاز به راهکارهای متنوع و مثمر ثمر دارد.

 

گل نرگس، یکی از محصولات مازندران است که به همت کشاورزان، تولید و روانه بازار می شود و رتبه سوم را در کشور به خود اختصاص داده است و در برخی شهرها نظیر جویبار و قائمشهر، بیشتر کشت می شود.

 

از خواص مهم گل نرگس می توان به درمان افسردگی، تسریع رشد موی سر، پایین آورنده فشار خون، باز شدن عروق چسبیده، درمان ورم، جوش، معالجه آسم، و همچنین با مشاهده این گل به یاد گل نرگس، حضرت مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اشاره کرد.

فروش گل های نرگس در دست مازنی ها به ویژه بانوان و همچنین در لگن، کنار خیابان، عطر خوش این گل را به مشام عابران، می رساند و هر بیننده ای با مشاهده آن به سرور و شادی غیر قابل وصفی، دست می یابد.

 

 

سلیمان حاتم نژاد، مدیر جهاد کشاورزی جویبار، امروز (12 دی) گفت: محصولات مختلفی در این شهرستان به همت مردم سخت کوش به ویژه روستاییان پر تلاش، کاشته می شود که 755 نوع، محصولات استان مازندران در جویبار، کشت می شود.

 

وی اظهار کرد: سطح زیر کشت گل نرگس با توجه به خاک و مقرون به صرفه بودن در شهرستان جویبار، وسعت زیاد دارد.

 

حاتم نژاد بیان کرد: مازندران رتبه سوم کشت گل نرگس را در کشور دارد و شهرستان جویبار نیز رتبه نخست را در استان دارد که بی شک، اهتمام به کشت آن، جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی به ویژه جوانان تحصیلکرده دانشگاهی و عدم مهاجرت، نقش مهمی دارد.

وی ابراز کرد: 22 هکتار شهرستان جویبار به کشت گل نرگس، اختصاص می یابد که عمده تولید آن در بخش گیل خوران و روستاهای اطراف آن، است.

 

حاتم نژاد گفت: از اواخر آذر، برداشت گل نرگس، شروع می شود و تا بهمن ماه، ادامه می یابد که حدود یک میلیارد و 400 میلیون تومان، عواید فروش این محصول است.

وی اظهار کرد: سه میلیون و 200 هزار، شاخه گل نرگس در شهرستان جویبار، تولید می شود که عمده فروش آن به خارج استان به وِیژه تهران است و حتی به صورت مستقیم نیز روانه بازار، می شود.

 

حاتم نژاد بیان کرد: پیاز گل نرگس نیز به فروش می رسد که حدود سه هزار تومان، قیمت آن است.  

 

 

منبع : شبستان 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار