کد خبر: ۸۸۱۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳ 28 July 2020
تابناک/با هدف حمایت از تولید اسباب بازی داخلی در سال جهش تولید، برگزیدگان نهایی سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معرفی شدند.
از بازنشر مجموعه قصه گویی تا اعلام برگزیدگان رویداد ایده آزاد اسباب بازی

به گزارش خبرنگار تفریح و نشاط خبرگزاری فارس، انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مجموعه ۱۰ جلدی «قصه‌گویی» را برای چندمین مرتبه بازنشر کرد.

این مجموعه‌ی خواندنی از سوی انتشارات کانون گردآوری شده و مشتمل بر داستان‌های کوتاه برای گروه سنی ۹+ سال (نونهال) است.

در هر جلد از کتاب‌های «قصه‌گویی»، پنج تا هفت قصه جالب ارائه شده که در پایان هر قصه، با بیان کوتاهی از پیام قصه و طرح سؤال‌هایی، شنونده و خواننده هر چه بیشتر از قصه بهره‌مند می‌شود.

تصویرگری‌های‌ ساده و جذاب این کتاب‌ها را زهره پریرخ بر عهده داشته‌ است و قیمت هر کدام از آن‌ها ۴ هزار تومان است.

این کتاب‌ها علاوه بر کودکان برای علاقه‌مندان به قصه‌گویی، والدین و مربیان کودک نیز مناسب بوده و قابل خریداری از فروشگاه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور و فروشگاه‌های محصولات فرهنگی هنری است.

جلد اول مجموعه «قصه‌گویی» در سال ۱۳۷۲ برای اولین بار از سوی کانون منتشر شد و دهمین شماره آن سال ۱۳۷۴ به چاپ رسیده است. هر یک از جلدهای این مجموعه ۲۶ تا ۳۲ صفحه دارند.

تاکنون کتاب‌های قصه‌گویی ۱ تا ۴ به چاپ هشتم، ۵ ، ۷ ، ۸ و ۹ به چاپ هفتم و ۶ و ۱۰ به چاپ ششم رسیده‌اند.

یادآوری می‌شود شمارگان هر یک از کتاب‌های «قصه‌گویی» تاکنون به ۳۰هزار تا ۳۵ هزار نسخه رسیده است.

 

برگزیدگان سومین رویداد ملی ایده‌آزاد کانون پرورش فکری اعلام شدند

برگزیدگان نهایی سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معرفی شدند.

آثار ۳۰ ایده‌پرداز یا گروه ایده‌پردازی، در مرحله نهایی از سوی داوران متخصص انتخاب شد تا اسناد لازم برای ارائه این ایده‌ها به سرمایه‌گذاران و صنعت‌گران ارائه شود.
این آثار از بین ۱۶۰ اثر رسیده به دبیرخانه رویداد در دومرحله برگزیده شد و ملاک انتخاب آن توان دبیرخانه ایده‌آزاد برای ایجاد امکان جذب حامی صنعتی و مالی است و این انتخاب به این معنی نیست که ایده‌هایی که به این مرحله راه پیدا نکرده‌اند از نظر کیفیت در سطح پایین‌تری قرار داشته‌اند.
بر همین اساس در حالی که آمار کلی آثار رسیده نشانگر افزایش ۳۰ درصدی ارائه ایده به دبیرخانه نسبت به دوره پیشین بود، گروه مربیان متخصص در مراحل مختلف، ایده‌هایی را انتخاب کردند که بیشترین توان برای ارائه به بازار و صنعت اسباب‌بازی ایران را داشته‌ باشند.
در مرحله نخست از این میان در مجموع ۸۴ ایده شامل ۵۱ ایده ساخت بازی رومیزی و ۳۳ ایده ساخت اسباب‌بازی انتخاب و زیر نظر مربیان متخصص (منتورها) پرورش داده و تکمیل شد.
در این میان اداره‌کل سرگرمی‌های سازنده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دبیرخانه ایده‌آزاد، با استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی و برگزاری نشست‌های حضوری یا آنلاین، تمامی توان و شناخت و تجربه‌های خود از بازار اسباب‌بازی ایران برای پیگیری و پرورش ایده‌ها و بالابردن احتمال و شانس جذب حمایت از طریق بازار سرمایه و صنعت اسباب‌بازی را در سال «جهش تولید» به‌کار خواهد گرفت.
در همین حال مربیان متخصص رویداد در بخشی جداگانه، ۹ ایده دیگر را که هسته مناسبی برای پرورش و بالندگی در آینده نزدیک را داشتند و با صرف زمان بیشتر به بالندگی و پختگی لازم جهت ارائه به بازار خواهند رسید، معرفی  و آن‌ها  شایسته تقدیر عنوان کرده‌اند.
تعدادی از ایده‌های این بخش به کودکان و نوجوانان اختصاص دارد اگرچه یکی از آثار بخش برگزیدگان اصلی نیز اثر همین بچه‌هاست، کودکانی که امسال ۲۵ درصد از ایده‌های ارسال شده به رویداد متعلق به آن‌ها بود.
سال گذشته و در دومین دوره این رویداد نیز ۲۰ اثر در مجموع به مرحله نهایی راه پیدا کرد که تاکنون ۵ ایده به مرحله تولید رسیده و از سوی کانون و دیگر تولیدکنندگان به بازار عرضه شده و چند اثر دیگر نیز در مراحل تولید قرار گرفته است.
بر همین اساس اختصاص بیش از نیمی از آثار رسیده به دبیرخانه سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی ایران به گروه «بازی‌های رومیزی» نشان‌دهنده رشد و محبوبیت این دسته از سرگرمی‌ها بین مخاطبان و طراحان است و توجه به این نکته در تدوین چشم‌انداز طراحی و تولید سرگرمی‌ها قابل تأمل است.
در همین حال با توجه به شیوع بیماری کرونا قرار است آیین پایانی رویداد به احتمال زیاد در تاریخی که در آینده اعلام خواهد شد، به‌صورت مجازی برگزار شود و ایده‌پردازان نیز فیلم‌های معرفی اثر خود را به این آیین ارسال کنند تا به صورت آفلاین برای علاقه‌مندان نمایش داده شود.
یادآوری می‌شود اسامی افراد برگزیده و شایسته تقدیر سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی ایران در سایت خبری کانون به نشانی www.kanoonnews.ir، سایت رویداد ایده‌آزاد اسباب‌بازی به نشانی ideaazad.ir و در صفحه اختصاصی جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون در اینستاگرام به نشانی irantoyfestival@ اعلام شده است.

 

آئین پایانی نخستین مهرواره سرود کانون در شبکه امید

آئین پایانی نخستین مهرواره سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شب عید سعید غدیر خم از شبکه امید سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش می‌شود.

مرحله نهایی و کشوری این مهرواره قرار بود با حضور ۸ گروه «سرود، نمایش» و دو گروه «نماهنگ» روزهای ۱۴ تا ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ در گیلان برگزار شود که به دلیل شیوع بیماری کرونا لغو شد اما مسئولان کانون قصد دارند در آئینی از ۱۰ گروه منتخب این رویداد هنری قدردانی کنند و برخی از این آثار را به تماشای مخاطبان شبکه امید بگذارند.

این گروه‌ها از بین ۳۲۵ گروه سرود اعضا و مربیان مراکز کانون استان‌های مختلف کشور و در خلال برگزاری مهرواره‌های سرود استانی آفرینش در حالی انتخاب شدند که ۶هزار نفر در مجموع در این رویداد شرکت کرده بودند.

پیشتر معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درباره‌ی برگزاری این مهرواره توضیح داده بود: اساس فعالیت انجمن سرود و همچنین مهرواره سرود، ‌تلفیق هنرهای «نمایش» و «سرود» است به گونه‌ای که این دو هنر در کنار همدیگر بتوانند بخشی از محتوای ترانه و سرود را برای مخاطب تصویرسازی کنند و از این جهت به عنوان یک سبک هنری برای نوجوانان موثر و جذاب باشد.

به‌گفته‌ی محمدرضا زمردیان، نخستین مهرواره سرود آفرینش با عنوان «نغمه‌های روشن فردا» و با شعار «آینده ساختنی است» در دو بخش «سرود نمایش» و «نماهنگ» و در دو مرحله استانی و کشوری ویژه نوجوانان دختر و پسر ۶ تا ۱۸ ساله عضو مراکز فرهنگی هنری کانون و همچنین گروه‌های ترکیبی (عضو و مربی) سراسر کشور برگزار شد.

در این میان کمیته داوری مهرواره متشکل از بهرام دهقانیار، محمود منتظم و عباس محمدی، آثار منتخب استان‌ها شامل ۸۹ «سرود نمایش» و ۱۷ «نماهنگ» را مورد بررسی قرار دادند و در نهایت ٨ گروه «سرود نمایش» و دو «نماهنگ» را برای حضور در مرحله کشوری این رویداد غیررقابتی معرفی کردند.

بر همین اساس در بخش «سرود نمایش»، «بازی‌های محلی» از کرمان؛ «رنگین‌کمان مهربانی» از فارس؛ «دنیای قشنگ» از یزد؛ «فردا را می‌سازیم» از زنجان؛ «اشبال کارون» از خوزستان؛ «خلیج‌فارس» از هرمزگان؛ «شهر شقایق» از گلستان و «دنیای پنهان» از گیلان و همچنین دو نماهنگ «گیلان‌زای» از گیلان و «گردوبازی» از کرمان برای حضور در مرحله کشوری انتخاب شده بودند.

بر اساس این گزارش هم‌اکنون مسئولان برگزاری این مهرواره با همکاری شبکه امید سیمای جمهوری اسلامی تصمیم گرفتند آیینی برای قدردانی از گروه‌های منتخب این رویداد در رسانه ملی برگزار کنند.

این آئین ساعت ٢٢:٣٠ روز ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ و در شب عید غدیر خم با حضور مسئولان کانون و برگزارکنندگان مهرواره، گروه داوران و نمایندگان گروه‌های منتخب و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار و از شبکه امید به‌صورت زنده پخش خواهد شد.

همچنین فیلم سرودهای گروه‌های منتخب نیز در خلال همین برنامه برای مخاطبان این شبکه پخش می‌شود و مخاطبان این برنامه می‌توانند برخی از این آثار را از قاب شبکه امید تماشا کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار